13,99 kn/pak
Tradicionalna japanska receptura i ekološka soja uzgojena na hrvatskim poljima daju svježem tofuu blag i delikatan okus.
Annapurna tofu bogat je kalcijem. Sadrži 480 mg kalcija na 100 g proizvoda. Preporučena dnevna količina (RDA) kalcija je 800 mg (Direktiva 90/496/EEZ, 1990).
niskokalorično | dijetalno | bez kolesterola | 100% vegan
bez pojačivača okusa (glutaminat E620-E625)
bez emulgatora
bez umjetnih aroma i bojila
bez konzervansa (koriste se da bi produžili rok trajanja)
bez aditiva (čak i onih dozvoljenih u ekološkoj proizvodnji)
bez sastojaka životinjskog porijekla
bez pesticida i umjetnih gnojiva
Sastojci: SOJA* (EU), voda, učvršćivač: kalcijev klorid.
*Kontroliran ekološki uzgoj.
Mogući tragovi glutena, sezama i celera.
Prosječna vrijednost na 100 g proizvoda:
bjelančevine 16,63 g
ugljikohidrati 0,72 g
ukupni šećeri <0,2 g
masti 10,6 g
zasićene masne kiseline 1,88 g
sol 0,14 g
Prosječna energetska vrijednost na 100 g proizvoda: 687 kJ/165 kcal.