Povećanje konkurentnosti tvrtke Gekos Natura d.o.o. primjenom mrežnih marketinških rješenja

 

Kratak opis projekta:

Svrha projekta je izradom nove poslovne web stranice i web shopa povećati konkurentnost tvrtke Gekos Natura d.o.o.. Projekt ima za cilj provesti unaprjeđenje poslovne web stranice i web trgovine koji će uključivati izradu web shopa / prilagodbu web stranice za mobilne telefone i tablete što će doprinijeti većoj transparentnosti proizvodnog asortimana pregledom na web stranici, poboljšati interakciju s kupcima a sve s ciljem poboljšanja tržišnog položaja poduzeća. Predviđeno trajanje projekta je maksimalno 12 mjeseci.

 

Ukupna vrijednost projekta: 117.500,00 kn

Ukupni prihvatljivi troškovi: 94.000,00 kn

Ukupni neprihvatljivi troškovi: 23.500,00 kn

Odobrena bespovratna sredstva: 65.800,00 kn
Razdoblje provedbe projekta: od 21.02.2019. do 03.02.2020.

 

Ciljevi projekta (rezultati projekta):

R1. Jačanje tržište pozicije i povećanje konkurentnosti tvrtke Gekos Natura d.o.o.  uvođenjem nove/unaprjeđenjem poslovne web stranice i web trgovine. Broj kupaca značajno će se povećati kao i rast prihoda od prodaje i broj djelatnika

R2. Projekt uspješno i pravilno proveden, poštivajući sva pravila Poziva i šira javnost informirana o projektu i sufinanciranju od strane Europskog fonda za regionalni razvoj, te su stvoreni preduvjeti za rast i dugoročnu održivost tvrtke.

R3. Napravljena je SEO Optimizacija stranice, On-page optimizacija, podrška preko e-maila i telefona, dodane su ključne riječi i opisi.

 

Svrha projekta direktno doprinosi ispunjenju općeg cilja: Jačati tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj.

 

Voditelj projekta i kontakt osoba:
Gekos Natura d.o.o., Genc Daka, direktor; vocarna@vocarna.hr

 

Više informacija na:

http://www.strukturnifondovi.hr/

*Sadržaj Internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke Gekos Natura d.o.o.

*Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.