Način plaćanja

Kako bi naručili proizvode iz naše web trgovine, ne morate biti registrirani Kupac. Prilikom registracije ispunite sva potrebna polja i dobiti ćete autorizacijski link kojim potvrđujete svoje podatke te se ubuduće prijavljujete svojom e-mail adresom i lozinkom.

Nakon što ste se uspješno registrirali prijavite se na stranice sa vašim korisničkim imenom i lozinkom. Odaberite željene proizvode i količine koje želite naručiti završite svoju narudžbu klikom na opciju “plaćanje”. Ukoliko imate većih problema prilikom naručivanja ili ste se krivo ulogirali jednostavno nas nazovite na broj telefona 01-5806-170.

Proizvode iz ponude moguće je naručiti i kupiti:.

 • Putem virmana ili opće uplatnice
 • Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda od dostavljača
 • Karticama American Express, Diners, Visa, Maestro, MasterCard, Discover.
 1. Plaćanje putem virmana ili opće uplatnice

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, na vašu e-mail adresu poslati ćemo potvrdu narudžbe. Prodavatelj će Vas kontaktirati po potrebi.

Kupac/korisnik mora na uplatnici ispuniti sljedeće podatke:

Uplata na IBAN Gekos Natura d.o.o.:
IBAN: HR4624840081106084604
Raiffeisenbank Austria d.d.
Poziv na broj: 99 – broj ponude
Primatelj:

GEKOS NATURA d.o.o.
Vladimira Ruždjaka 2 c, 10000 Zagreb
OIB: 94068269434

Po zaprimljenoj uplati poslati ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu u skladu s uvjetima dostave. 

 1. Plaćanje pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda od dostavljača

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da narudžbu podmirite prilikom preuzimanja paketa s proizvodima. Plaćanje pouzećem plaća se isključivo u gotovini dostavljaču prilikom preuzimanja paketa s proizvodima. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti preuzeti pošiljku u vrijeme dostave, dostavljač će Vas obavijestiti na broj telefona koji ostavite prilikom narudžbe ili registracije, te će uslijediti dogovor oko promjene adrese dostave ili termina dostave. Ukoliko se dostava paketa proizvoda ne može izvršiti zbog nemogućnosti preuzimanja paketa od dostavljača, dostavljač će ostaviti obavijest o dostavi paketa na adresi koja je upisana kao adresa dostave.

 1. Plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje karticama vrši se putem interneta , korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama.

Nakon što se transakcija u Vašoj banci izvrši, poslat ćemo Vam proizvode iz narudžbe. U slučaju da se transakcija ne izvrši u roku od 5 dana od iniciranja transakcije, narudžba će se automatski poništiti.
Molimo Vas da prije kupovine provjerite da li je Vaša kartica odobrena od strane Vaše banke za internetske transakcije.

Kartice kojima možete izvršavati kupovinu su:

 • Visa, Mastercard, Meastro i Diners jednokratno
 • Premium Visa kreditnim karticama do 6 rata
 • Diners kreditnom karticom do 6 rata
 • Mastercard i Visa kreditnim karticama Zagrebačke banke do 6 rata
 • Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 6 rata

 

Izjava o sigurnosti prilikom plaćanja

Prilikom plaćanja na našem web prodajnom mjestu koristite Gpn Data onPay – moderan i pouzdan sustav za prihvat platnih kartica na Internetu. Gpn Data onPay omogućava zaštitu i povjerljivostVaših podataka upotrebom Secure Socket Layer( SSL) protokla sa 128-bitnom enkripcijom podataka. Podaci o plaćanju prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu čime je omogućen siguran prijenos informacija. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici, niti pohranjuje brojeve kartica. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima GPN Data onPay sustava. Gpn Data onPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova te posluje sukladno najvišem sigurnosnom standardu industrije platnihkartica – PCI DSS Level 1.Ukoliko za plaćanje koristite kartice uvrštene u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

 

VIII. Dostava

Naručenu robu u mogućnosti smo dostaviti unutar 24 sati od trenutka narudžbe i to isključivo na području Grada Zagreba. Kod isporuke vodimo računa da je primatelj na adresi u vrijeme dostave što postižemo prethodnim kontaktom i dogovorom.

Dostave vršimo radnim danom od ponedjeljka do petka od 09:00 – 20:00 sati te subotom od 09:00 – 20:00 sati. Nedjeljom i blagdanima ne vršimo dostavu.

Dostava proizvoda naručenih do 17:00 sati izvršava se slijedeći dan prema dogovoru na Vašu adresu.

Naruči on line – pokupi u dućanu

Kupac ima mogućnost podizanja paketa u našim poslovnicama: Gruška 22 i Grada Meinza 23., radnim danom od ponedjeljka do petka od 09:00 – 19:00 sati te subotom od 09:00 – 19:00 sati. Nedjeljom ne radimo.

Napomena

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol osobama mlađim od 18 godina. Prilikom preuzimanja ovog proizvoda dostavljač će vas zatražiti valjanu osobnu ispravu radi dokazivanja ispunjavanja uvjeta starosti iznad 18 godina kao preduvjet isporuke ovog proizvoda. Bez dobrovoljnog dokazivanja starosti iznad 18 godina dostavljač nije obvezan isporučiti proizvod.

Troškovi dostave

Dostava za sve narudžbe iznad 299,00 kn kupljene u www.vocarna.hr internetskoj trgovini je besplatna za područje Grada Zagreba.

Trošak dostave za narudžbe manje od 299,00 kn iznosi 30,00 kuna.

Ako želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo vas da to napišete pod NAPOMENA kako bi mogli vašu želju mogli prenijeti dostavnoj službi.  

Proces dostave

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe ili Taxi službe, odnosno putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na mail o statusu njegove narudžbe.