NAČIN PLAĆANJA

Proizvode iz ponude moguće je naručiti i kupiti:.

  • Putem virmana ili opće uplatnice
  • Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda od dostavljača
  • Karticama Visa, Maestro i MasterCard.

Plaćanje putem virmana ili opće uplatnice

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, na vašu e-mail adresu poslati ćemo potvrdu narudžbe. Prodavatelj će Vas kontaktirati po potrebi. Kupac/korisnik mora na uplatnici ispuniti sljedeće podatke:

Uplata na IBAN Gekos Natura d.o.o.:
IBAN:HR4624840081106084604
Raiffeisenbank Austria d.d.
Poziv na broj: 99 – broj ponude
Primatelj: GEKOS NATURA d.o.o.
Vladimira Ruždjaka 2 c, 10000 Zagreb
OIB: 94068269434

Po zaprimljenoj uplati poslati ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu u skladu s uvjetima dostave. 

Plaćanje pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda od dostavljača

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da narudžbu podmirite prilikom preuzimanja paketa s proizvodima. Plaćanje pouzećem plaća se isključivo u gotovini dostavljaču prilikom preuzimanja paketa s proizvodima.

Plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje karticama vrši se putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama.

Kartice kojima možete izvršavati kupovinu su:

  • Visa, Mastercard i Meastro  jednokratno
  • Mastercard i Visa kreditnim karticama Zagrebačke banke do 6 rata

Odaberite broj rata, od dvije do šest. Troškovi će se obračunati sukladno vašem odabiru, a Vaša će kartica biti terećena sukcesivno svakog mjeseca, sukladno broju odabranih rata. Minimalni iznos za obročno plaćanje iznosi 300,00 kn.

DOSTAVA

Naručenu robu u mogućnosti smo dostaviti unutar 24 sati od trenutka narudžbe i to isključivo na području Grada Zagreba. Narudžbe zaprimamo do 17:00 sati te ih dostavljamo za grad Zagreb sljedeći dan na Vašu adresu. Za područja: Dornja Dubrava, Gornja Dubrava, Sesvete i Brezovica, trenutno ne vršimo dostavu.

Dostave vršimo radnim danom od ponedjeljka do petka od 09:00 – 20:00 sati te subotom od 09:00 – 20:00 sati. Nedjeljom i blagdanima ne vršimo dostavu.

Naruči on line – pokupi u dućanu

Kupac ima mogućnost podizanja paketa u našim poslovnicama: Gruška 22 i Grada Meinza 23., radnim danom od ponedjeljka do petka od 09:00 – 19:00 sati te subotom od 09:00 – 19:00 sati. Nedjeljom ne radimo.

Troškovi dostave

Dostava za sve narudžbe iznad 299,00 kn kupljene u www.vocarna.hr internetskoj trgovini je besplatna za područje Grada Zagreba. Trošak dostave za narudžbe manje od 299,00 kn iznosi 30,00 kuna. Ako želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo vas da to napišete pod NAPOMENA kako bi mogli vašu želju mogli prenijeti dostavnoj službi.