Piskavica plus u prahu, 250g, Matičnjak

12,08 /pak

Biljni ekstrakt. Piskavica plus 250g – funkcionalni pripravak na bazi ljekovitog bilja. 

Najbolji biljni izvor željeza, piskavica + posije zobi, sušena opna crnog grožđa, sikavica, ekstrakt citrusa, kurkuma i maca).

Sastojci: Piskavica 78%, posije zobi 5%, sušena opna crnog grožđa 5%, sikavica 9%, kurkuma 3%.

Uporaba: Nadopuna svakodnevnoj ishrani, dvije čajne žličice dnevno umutiti u jogurt, voćni sok ili smoothie. Piskavica se generalno smatra sigurnom biljkom za dugotrajno uzimanje. Najčešće nuspojave su minimalne i uključuju miris piskavice u znoju, urinu ili majčinom mlijeku. Također, mogu se pojaviti lagane probavne tegobe u vidu pojačanog stvaranja plinova u crijevima. Tijekom trudnoće se piskavice ne smije uzimati jer može potaknuti kontrakcije maternice.

Opis

Opis

Najbolji biljni izvor željeza.

Sjeme piskavice je bogat izvor proteina, minerala, vitamina i fitonutrijenata. Jedna od najstarijih ljekovitih biljaka koja datira još od doba starih Egipćana i Hipokrata za koju je poslanik Muhamed rekao: “Da znate vrijednost ove biljke, plaćali bi njenu težinu u zlatu.”

Piskavica plus 250g – funkcionalni pripravak na bazi ljekovitog bilja.

Sastav

Piskavica 78%, posije zobi 5%, sušena opna crnog grožđa 5%, sikavica 9%, kurkuma 3%

Fenugreek je grčko sjeme ili piskavica-trigonella foenum graecum, Beta je tu da nas podsjeti na obilje beta glucana i selena u posiji zobi, Citrus je u nazivu naravno zbog grejpa koji je u pripravak dodan kao sušeni ekstrakt cijelog ploda sa sjemenkama.

Visok udio prehrambenih vlakana u sjemenkama i biljni spojevi u ovoj mješavini mogu smanjiti apsorpciju glukoze u crijevima i poboljšati način na koji tijelo metabolizira ugljikohidrate i šećer. Zajedno, ove karakteristike vode boljoj kontroli glikemije, ili drugim riječima, boljem prirodnom upravljanju šećerom u krvi.

Vlakna iz piskavice jednako su djelotvorna kao i antacidi za ublažavanje žgaravice. Topiva vlakna iz piskavice imaju umirujuću učinak na sluznicu želuca i ublažavaju zatvor. Kemijski spojevi unutar biljke povećavaju pankreatičnu lipazu, enzim koji pomaže Vašem tijelu u probavi masti. Također, piskavica je najbolji biljni izvor željeza.

Indikacije za uzimanje pripravka Piskavica Plus:

  • dijabetes
  • gojaznost
  • žgaravica
  • regulacija apetita
  • anemija